Dag 35: een achtbaan en een bustocht - Reisverslag uit Kuala Terengganu, Maleisië van Annelies - WaarBenJij.nu Dag 35: een achtbaan en een bustocht - Reisverslag uit Kuala Terengganu, Maleisië van Annelies - WaarBenJij.nu

Dag 35: een achtbaan en een bustocht

Blijf op de hoogte en volg Annelies

28 Maart 2016 | Maleisië, Kuala Terengganu

Was ik gisteren nog zo blij dat Lim naar Jeffery gaat; vanmorgen was T het er niet mee eens en vindt dat Lim opmCatBeach moet blijven. Ik heb mezelf redelijk ingehouden anders had ik in "locked up abroad" gekomen wegens driedubbele moord, op één persoon wel te verstaan.

Een hoop gehannes en gedoe later blijkt dat ze Jeffery heeft wijsgemaakt dat Lim te zwak is voor de tocht. Onzin als je t mij vraagt. Hij heeft ernstige verwondingen, slchte nieren en een luchtweginfectie, maar buiten dat is er niets aan de hand. Als ik naar hem toe kom lopen dan heeft hij praatjes voor 10 en komt hij staan en lopen. Zijn verzorging is af en toe een uitdagende worsteling, niks nie zwak nie.

Toen ik in Aagtekerke vertelde over mijn vakantieplannen heeft Barbara gevraagd iets mee te nemen voor een vriendin van haar. Met een onduidelijk adres (maar de hulp van wat couchsurfers die de postcode wel konden plaatsen) ben ik vandaag de bus in gestapt, op zoek naar het adres om de nederlandse goodies af te leveren. De eerste bus duurde een uur, de 2e iets langer. Leuke manier om zo wat meer van het eiland te zien!
De verrassing was zeker geslaagd, de dame in kwestie had echt geen ideeeee en was zeer aangenaam verrast. Was ook gezellig, een uurtje geweest en toen de reis weer terug. Met een andere lijn, die ik helemaal niet moest hebben volgens de planner maar volgens de chauffeur kon het wel. Hij zou me er bij een zekere hub uitlaten en dan eas het afwachten of de 102 als eerste zou komen of dat ik eerst een andere naar de Komtar moest nemen. Ik had geluk, de 102 kwam en die stopt 25 meter voor Ali's.
Zeer behulpzame chauffeur, de eerste. Ik hoefde maar de helft te betalen (je betaalt per bus, niet voor je traject. Bv de 101 TB naar Komtar is 3.40 en Komtar naar Batu Maung is ook 4.00. Voor de terugweg zou Batu Maung naar hub 4.00 zijn en hub naar TB ook 4.00. Had ik een extra overstap moeten maken dan had die rit ook ws 1.20 geweest.). Maar dat terzijde, hij wilde bergen dingen weten over nl en vooral zijn engels oefenen denk ik.

Eenmaal trug op catbeach vertelde T dat Batman is geadopteerd. Schrikken, maar zo fijn!!! Batman is echt een lekkere druif, die gaat iemand heel gelukkig maken.
Arme V is ziek en zit in een kooitje nu. V is het katje dqt ik iets t vaak had uitgedraaid, ook al zo een heerlijk beestje. Hopelijk komt t goed met haar....