Zo zat het plan toch niet in elkaar...
Blijf op de hoogte en volg Annelies
07 Maart 2018 | Thailand, Chiang Mai
Slapen in Brussel, absoluut goed te doen. Hotel bleek echt prima maar het is ook slim om dan gewoon te gaan slapen! Maar al wat gebeurde; slapen ho maar. Eventjes, in de ochtend. En zo'n luchthaventransfer maakt alles top.
Inchecken, wachten bij de gate, en dan zien dat het verkeerde vliegtuig komt. Ik vlieg met Qatar en dan een Zuid-Amerikaanse maatschappij? Kennelijk wel dus. Splinternieuw vliegtuig en uitzicht op de vleugel. Oeioeioei dat heb ik behoorlijk rot uitgezocht. Maar geen mensen voor me of naast me dus alle ruimte van de wereld en toch wat bijgeslapen. Overstap op Doha, wat een sjiek gedoe zeg! Man man man, dat is nog eens een praal. 2e vlucht een 2zitter voor mezelf en nu wel mensen voor me, maar gelukkig geen recliners. Slapen? Een uurtje, keurig boven zee. Met een vlucht in de nacht vind zelfs ik dat prima.
Chiang Mai international blijkt ongeveer zo groot als Midden Zeeland. Even gepind en door naar koffie. En dan de realisatie. Mijn pas. Weg. Dat was dus nog een uurtje op het vliegveld, maar nee. En dan heb je weinig keuze. Door naar het hostel dan maar en daar de pas geblokkeerd. Gelukkig heb ik ook e em creditcard dus van paniek is geen sprake.
Het hostel is echt tof. De gemeenschappelijke ruimten zijn klein en buiten zitten is niet zo comfy. Maar het bed ligt goed en omdat ik op de 3e verdieping lig is het ook nog eens fijn voor de conditie. Denk dan dat begane grond niet telt. Dat de pantry komt. En dan 3 lagen slaapzalen. Dus ja, lekker lopen.
Na wat rondlopen en mijn ogen uitgekeken te hebben had ik al een lunchafspraak met een groepje expats. Dichtbij het hostel in een vegan restaurant!!! Ge-wel-dig!
Verder nog flink rondgelopen, een winkelcentrum bezocht om de dingen te kopen die ik bewust thuis had gelaten. Heerlijk fruit gegeten, mijn ogen uitgekeken en bergen met tempels gezien al.
Het is hier Geweldig. Echt super. Top. Heb het zo enorm naar mn zin, het is ook echt gezellig met iedereen. En dan de warmte. Gewoon naar buiten kunnen zonder het koud te hebben. Wat heeeeeerlijk! De geur alleen al van het warme gras, de bloemen en dat stomende asfalt.
Ik geniet. Hard. Internet is overigens slecht, dus ben niet of slecht bereikbaar. Geeft niets, jullie kunnen me wel even missen
07 Maart 2018 - 19:43
Maya:
Mooi verslag weer. Geniet ervan !!! -
07 Maart 2018 - 20:21
Corinne:
Ha Annelies
Wat heb je weer heerlijk geschreven, zie het allemaal voor me ;). Geniet lekker Hard ! Kijk uit naar je volgende belevenissen! Xx -
07 Maart 2018 - 21:39
Moeders:
Gelukkig heb je je pas op tijd kunnen blokkeren. Ik ben jaloers op je, hier komt de regen na een dag miezeren met bakken uit de hemel.bah .ik verlang naar de warmte. Dus geniet er maar dubbel van!
08 Maart 2018 - 19:06
Grace Vds:
Hoi
Echt top hoor.. de zeeuwse klei even verlaten voor prachtige standen.. Geniet ervan en voorzichtig.
ps wie zorgt er voor je paardje
xx