Zoveel kleurtjes!
Blijf op de hoogte en volg Annelies
09 Maart 2018 | Thailand, Chiang Mai
Met Magdalena samen de Grab genomen en naar de markt en daar mijn ogen uitgekeken. Zoveel kleur, zoveel kitch, zoveel meuk! En zo geweldig!! Gewoon verdwaald ook... Even iets ophalen terwijl zij aan het pingelen was. Een half uur later had ik haar pas weer gevonden maar het speelgoedje dus niet.
Alles was overdekt, en zo'n sfeer dat je ieder moment ArtRooijakkers verwacht. Het rook er erg vissig, niet gek gezien de enorme hoeveelheid vissen etc die er doorheen gingen.
Vanavond de moed gehad om een sportschool te bezoeken en de pumples te volgen. Wat geniaal, zo'n blij ei dat de les gaf! Engels viel niet mee. Dat was uiterst beperkt maar dat is alleen maar leuker. Gewoon een thaise les gehad, supertof!
In de avond zijn we naar een nieuw vegan restaurantje gegaan, zijn voor een shocking 6euro pp helemaal los gegaan op worstjes, sushi, kipreepjes, kaas, curry, moneybags, falafel, het was allemaal fantastisch. Mocht je moeite hebben met die benamingen terwijl het allemaal vegan is dan ben je van harte welkom zodra ik weer in NL ben.
Morgen voor de massage ipv vandaag en s avonds wil ik naar de nachtmarkt. Hoop ook eem ladyboyshow te vinden. Lijkt me het einde!
09 Maart 2018 - 21:55
Moeders:
Als je de vis wegdenkt lijkt het me heerlijk ruiken naar allerlei kruiden en specerijen op zo,n markt. Wat zouik daar graag snuffelen tussen al die leuke stofjes ! En ze kosten nog bijna niets ook ! Denk ik tenminste. Fijn dat je zo geniet, ! Hier is de kou uit de lucnt, 12 graden vandaag , maar er komt een week lang regen aan.nou ja, niks aan te doen. Tegen de tijd dat jij weer thuis komt is het voorjaar ! Hoop ik! Liefs Mam. -
10 Maart 2018 - 18:59
Daniella:
Hoi annelies,
Hoe is t op je vakantie?
Zullen we na de vakantie wat afspreken?
Groetjes Stanley (en daniella)